//Contest & Giveaway Site
First Giveaway by Anis Khalilah

Sunday, 31 July 2016 @ 06:52 | 5 Comment [s]

KLIK BANNER UNTUK JOIN


Ibu seorang wanita yang paling berharga dalam hidup aku. dulu-2 malu sangat nak kata SAYANG/ RINDU kat ibu. sebab dari dulu sampai tingkatan 5 sekolah dekat dengan rumah, so tak duduk hostel macam kawan-2 yang lain. Pelik bila kawan-2 hostel salu kata RINDUNYAAA kat family, sebab aku tak pernah rasa. Paling lama berjauhan pun tak sampai 2 minggu.

Tapi sejak masuk Uni ni, aku rasa tak awkward nak cakap SAYANG / RINDU kat ibu even abah. Dan sekarang baru aku faham perasaan kawan-2 hostel aku dulu. Tak kan lupa yang, masa first time masuk uni, lepas ibu abah hantar aku, dorang nak balik semula ke Selangor. Tinggalkan aku kat Tganu ni. Tapi aku menangis, tak bagi ibu abah pergi. That time, I felt I looked like a baby. hahahaha first time beb nangis depan dorang. hahaha thats my lovely memory with my mom.


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Hi xoxos. Here contest / Giveaway Site. Please be nice and don't make some damage.

My eyes keep on you :)

"OFFICCIAL BLOGGIE"


Giveaway !

Let's Talk!



Bloglist

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : TUAN TANAH

Best View at GOOGLE CHROME!